Начало Борба Олимпийският шампион по борба Кайл Снайдер влезе в ново амплоа (ВИДЕО)

Олимпийският шампион по борба Кайл Снайдер влезе в ново амплоа (ВИДЕО)

Олимпийският шампион по борба Кайл Снайдер влезе в ново амплоа (ВИДЕО)
0

Кайл Снайдер, който е олимпийски шампион по борба в свободния стил при 97-килограмовите от Игрите в Рио де Жанейро през 2016 година, демонстрира умения в кулинарията.

Борецът, който преди 2 седмици ликува с пета титла на Панамериканския шампионат по борба, който се проведе в Акапулко, Мексико, сподели с феновете си някои от нещата, които самият той си готви.

Американецът приготви 2 фланк стека (говежди пържоли, взети от хълбока на животното) на скара, край своята къща. Това е една от храните, които борецът яде всяка седмица по няколко пъти.

Снайдер показа и умения в приготвянето на мъфини. Той направи 12, които сподели, че са по специална рецепта.

Кайл Снайдер е олимпийски шампион от Рио 2016 година при 97 кг и сребърен медалист от Токио 2020 година в същата категория. 26-годишният американец има и две световни титли, както и още два медала от световни шампионати (сребро и бронз). Той е вече петкратен шампион на Панамерика и двоен златен медалист от Панамериканските игри.

Припомняме, че в края на феруари излезе филмът „Поклонение: Пътуване в Меката на борбата“ за посещението на Кайл Снайдер при неговия най-голям съперник на тепиха – Абдулрашид Садулаев в Дагестан. (Американският борец беше на гости при Абдулрашид Садулаев).

Двамата велики борци, които са и олимпийски шампиони, обиколиха автономната руска република с хеликоптер. „Аварския танк“ дори преобрази Снайдер, обличайки го като средновековен дагестански конник.

Именно в Дагестан Снайдер демонстрира високата си класа, печелейки златния медал на мемориалния турнир на известните борци на 19-и и 20-и век, провел се в двореца на спорта в Касавюрт, Дагестан.