Начало Други Кола сгази ръката на Казахстанската горила (ВИДЕО)

Кола сгази ръката на Казахстанската горила (ВИДЕО)

Кола сгази ръката на Казахстанската горила (ВИДЕО)
0

Алмат Бахитович Джуманов – „Казахстанската горила“ за пореден път демонстрира силата си. Азиатецът постави дланта на дясната си ръка на асфалт, а автомобил премина през нея. Интересното е, че след случката, ръката на Алмат остана съвсем здрава.

Казахстанската горила“ качи видеото в социалните мрежи като освен случката с автомобила, той добави и снимки на огънати от него подкови, пирони (във формата на сърце), както и гаечни ключове.

„…Правя всичко с тази ръка“, написа към видеото Джуманов в профила си в Instagram.

Припомняме, че наскоро той за пореден път предизвика Саджад Гариби, известен като „Иранския Хълк“. Гариби заяви, че приема предизвикателството, но до момента няма нищо официално около евентуален подобен двубой.

Припомняме, че „Иранския Хълк“, не остана доволен от пропадането на дългоочаквания му двубой с Мартин Форд. Срещата трябваше първоначално да се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но беше пренасочена за нова дата – 30 април. В крайна сметка и тогава не видяхме „Битката на титаните“.

Сблъсъкът щеше да бъде официален и вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправяха словесни закани един към друг от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.